Yinjoogaa Porvoossa

Yinjoogassa harjoitetaan asanoita, jotka lisäävät energiavirtausta kehossamme. Tavoitteena on parantaa nivelten liikkuvuutta ja sidekudosten kimmoisuutta. Yinjooga vaikuttaa myös hermostoon rauhoittavasti. Yinjooga vahvistaa kehomme omaa puolustusjärjestelmää ja energiajärjestelmää.

Yinjooga perustuu kehon rentouttamiseen

Yinjoogassa asennot pidetään 3–5 minuuttia, joskus jopa 10 minuuttia. Tavoitteena on saada keho täysin rennoksi käyttämällä asanoissa eri apuvälineitä, kuten esimerkiksi bolstereita ja blokkeja. Hengityksen avulla vapautamme jännitystilat kehostamme. Loppurentouksen aikana käytämme silkkisiä silmätyynyjä rentouttaaksemme silmänalueet.

Yinjooga soveltuu mainiosti ihan jokaiselle

Yinjooga sopii kaikille, eikä minkäänlaista aikaisempaa joogakokemusta tarvitse löytyä. Yinjooga on pehmeää ja meditatiivista. Se auttaa, jos sinulla on stressiä elämässäsi, tunnet olevasi jäykkä, kankea tai koet väsymystä tai uupumusta. Yinjooga tarjoaa myös erittäin hyvä vastapainoa, jos harrastat vaikkapa juoksua, salilla käyntiä, laskettelua tai pyöräilyä.

Mahdollisuus myös yksityistunteihin! Voit lisäksi tilata minut vetämään Yinjoogaa kotiisi tai työpaikallenne. Ohjaan joogatunteja myös Jooga Porvoossa Porvoon keskustassa ja Linnunlaulussa Porvoon Tarmolassa.

Anna rentouttavan yinjoogan rauhoittaa sinut ja tasapainottaa oloasi!

Ota yhteyttä

Kristina keltaisessa jakussa katse kohti ulappaa meren rannalla.