Bioline-hoitotuotteiden voima lähtee luonnosta

Bioline-tuotteet ovat lähtöisin Italiasta. Kyseessä on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu hoitolasarja, joka on ollut markkinoilla jo yli 30 vuotta. Samalla kun Bioline-tuotteita on vain nykyaikaistettu sekä kehitetty entistä tehokkaammiksi ja turvallisemmiksi, on tuotesarjan luotettava perusta kuitenkin pysynyt ennallaan.

Bioline-tuotteet valmistetaan vain parhaista raaka-aineista

Myytävien Bioline-tuotteiden ohella käytän kyseistä tuotesarjaa myös itse antamissani hoidoissa. Laaja-alainen anti age -hoitometodi huomioi ihon kunnon vuodenaikaisten biorytmien mukaan. Runsaasti erilaisia vaikuttavia aineita sisältävät Bioline-tuotteet valmistetaan vain äärimmäisen puhtaista raaka-aineista. Luonnonaineiden kosmeettiset ominaisuudet on löydetty uudelleen ja jalostettu Biolinen laboratoriossa modernin teknologian keinoin. Tuotteet ovat tehokkaita, mutta turvallisia. Niissä on vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita ja kasviöljyjä.

Koe Bioline-tuotteiden teho osana hoitojani

Bioline-tuotteista pääset nauttimaan hoitojen yhteydessä kauneushoitolassani, lisäksi voit ostaa niitä mukaasi kotihemmottelua varten. Tuotteita ja hoitoja voit myös antaa lahjaksi lahjakortin muodossa. Ota minuun yhteyttä ja varaa aikasi lahjakortin noutamista varten!

Nannicin Bioaktiiviset hoitotuotteet

Käytössäni on myös Nannicin Bioaktiiviset hoitotuotteet. Nannicin ihonhoitotuotteet eivät vahingoita ihon omaa hydrolipidikalvoa. Hydrolipidikalvon tehtävänä on suojella ihoa ulkoisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja saasteilta. Lisäksi se estää kosteuden haihtumisen iholta yhdessä sarveissolukerroksen kanssa. Laadukkaissa Nannic ihonhoitotuotteissa on lamellaarirakenne, joka on samankaltainen ihon hydrolipidikalvon kanssa. Vaikuttavien aineiden kuljettimina toimii misellit, jotka ovat molekyylikooltaan pienempiä kuin liposomit. Hoitoseerumeissamme ei ole kemiallisia emulgaattoreita.

Lue lisää