Kasvohoitoja Porvoossa

Porvoolainen Beautiful Wellness tarjoaa kasvohoidot yksilöllisellä otteella. Klassinen Line + -kasvohoito soveltuu aivan kaikille, sillä hoidossa käytettävät tuotteet valitaan juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Tämä varmistaa hyvän lopputuloksen.

Line + sisältää seuraavat hoitolinjat

DOLCE + rauhoittava
VITA + ravitseva
AQUA+ kosteuttava
PURA+ epäpuhtauksiin

Uutta! Therra Fusion Pro Age

Tehokas. Orgaaninen. Kaikille kosteutta kaipaaville ihoille.

Defense-erikoiskasvohoidot

Kasvohoito vahvistaa couperosaihoa sekä rauhoittaa muista syistä ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Defense-kasvohoidon seurauksena ihostasi tulee pehmeä, joustava ja tasaisen värinen. Hoidon hyviä puolia ovat minimoitu punoitus ja välitön helpotus ärtyneelle iholle.

Primaluce-erikoiskasvohoidot

Kasvohoidon ihoystävälliset hedelmähapot tulokselliseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille. Kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja, jotka palauttavat ihollesi tasapainon. Syvävaikutteisena sarjahoitona toimii ehkäisemään ja häivyttämään juonteita, tasapainottamaan epäpuhdasta ihoa tai häivyttämään pigmenttimuutoksia.

Lifting Code -erikoiskasvohoidot

Lifting Code on kosmeettinen lifting-hoito, jolla on välittömästi kohottava ja juonteita täyttävä vaikutus. Erityinen kollageeninaamio syväkosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen, silmänympärysten ja kaulan ihoa.

DE-OX C Evolution -erikoiskasvohoidot

Maksimaalinen antioksidanttisuoja ihollesi antaa suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttää! Häivyttää väsymyksen ja stressin merkkejä, sisältää kolmen C-vitamiinin yhdistettä. Tehokkaat raaka-aineet auttavat taistelemaan ihon vanhenemista aiheuttavaa hapettumista vastaan, joka johtuu esimerkiksi stressistä, UV-säteilystä, ilmansaasteista ja päätetyöskentelystä.

 

 

Ota yhteyttä