Energiahoitoja Porvoossa

Energiahoidossa asiakas kohtaa kehonsa ja mielensä olotilan harvinaisen selkeästi, ovatpa tuntemukset sitten stressin, surun, sairauden tai muun paineen tuomia.

Energiahoitotoimenpiteen aikana asiakas huomaa, kuinka energiahoito etenee systemaattisesti. Hoitavat kädet osaavat pysähtyä kuuntelemaan ja työstämään kehon lähettämiä viestejä. Ne etenevät, kun tilanne käsiteltävässä kehon osassa alkaa lähettää positiivisia viestejä. Vähitellen keho ja mieli palautuvat oikealle taajuudelle, stressi ja paineet poistuvat.

Energiahoidossa aktivoidaan kehon parantumisjärjestelmä

Energiahoito aktivoi kehon oman parantumisjärjestelmän, jolloin keho voi parantaa itse itsensä. Terapeuttisessa energiahoidossa pyritään löytämään kehon ja mielen epätasapainoon johtaneet syyt ja tukemaan eheytymistä.

Koska hoito vahvistaa energiakentän toimintaa, toimii se ennaltaehkäisten sairauksia ja vahvistaen terveyttä ja elinvoimaa. Energiahoito ei rajoitukaan pelkästään sairauksien hoitamiseen. Siitä on hyötyä myös terveelle ihmiselle, joka haluaa tukea henkistä ja fyysistä hyvinvointiaan. Hoito sopii kaikenikäisille.

Body mind logo

Energiahoitaja kulkee rinnallasi tukien ja kuunnellen

Joskus ihminen tarvitsee ulkopuolista apua eheytyäkseen. Kipeän kokemuksen kohdanneella ihmisellä on usein tarve tulla nähdyksi ja jakaa kokemuksensa toisen ihmisen kanssa. Energiahoitaja voi toimia prosessissa arvokkaana kanssakulkijana.

Ota yhteyttä